Victor Ciorbea ar putea sa colaboreze cu USL la locale si parlamentare

Luni, 19 Martie 2012, ora 19:01 1960 citiri

Victor Ciorbea s-a aflat luni la sediul USL, fostul premier spunandu-le jurnalistilor ca el si sustinatorii lui ar putea sa colaboreze cu USL la locale si parlamentare.

ACD este interesata si deschisa catre oameni de dreapta si formatiuni politice cu identitate "de centru-dreapta", dar "asumata", si nu de conjunctura, declara pe 15 martie Crin Antonescu, presedintele PNL.

"Aceasta Alianta de Centru-Dreapta, componenta a USL, este nu doar reprezentanta unor idei, unor valori de dreapta, ci este cat se poate de interesata, de deschisa ca oameni de dreapta, formatiuni politice, daca ele exista, cu identitate autentica de centru-dreapta afirmata ca atare, sa vina alaturi de noi. Suntem, USL, suntem o uniune, o alianta deschisa catre toti aceia care inteleg ca trebuie construita o alternativa unitara la actuala Putere, dar ca aceasta alternativa, din punct de vedere doctrinar, este una deschisa", a afirmat Antonescu.

Victor Ciorbea a pretins multa vreme ca e adevaratul presedinte al PNTCD, insa justitia i-a dat castig de cauza lui Aurelian Pavelescu, astfel incat acesta din urma e, din punct de vedere juridic, liderul formatiunii.

Pavelescu a declarat recent, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca formatiunea sa are o intelegere "pe viata" cu PDL pentru Miscarea Populara.

Pavelescu: PNTCD are o intelegere pe viata cu PDL pentru Miscarea Populara - Interviu Ziare.com

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News