USL s-a rupt: Swoboda critica iesirea de la guvernare a liberalilor

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 09:00 2191 citiri
Foto: Arhiva

Liderul socialistilor din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a declarat, marti seara, ca decizia PNL de a iesi de la guvernare nu este un gest foarte responsabil si ca nu ajuta foarte mult tara.

"Din punctul meu de vedere, nu este un gest foarte responsabil, tinand cont ca vorbim de un Guvern de succes, care a facut o treaba buna si care are rezultate economice bune.

Nu stiu ce se ascunde in spatele deciziei, de ce fac asta liberalii, dar oricum, nu cred ca ajuta foarte mult tara", a afirmat Swoboda, la RFI Romania.

Crin Antonescu: USL si-a incetat existenta. Cerem demisia lui Victor Ponta

Swoboda mai crede ca Victor Ponta ar fi un presedinte foarte bun al Romaniei, dar este si un prim-ministru bun, asa ca are o alegere grea de facut privind viitorul sau politic.

"Ar fi un presedinte foarte bun, dar este de asemenea un bun prim-ministru. Deci cred ca este o alegere grea pentru el. Va stii ce sa faca, dar oricum, sper sa joace un rol important in viata politica a Romaniei", a precizat liderul socialistilor europeni.

Citeste mai multe despre Swoboda la RFI: Iesirea PNL de la guvernare nu este un gest foarte responsabil, nu cred ca ajuta foarte mult tara pe www.rfi.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News