USL redeschide negocierile pentru Prahova, Ilfov, Buzau, Arad si Galati

Miercuri, 31 August 2011, ora 23:28 1544 citiri
Foto: Arhiva

Liderii PSD si PNL au redeschis negocierile pentru stabilirea candidatilor la Consilii Judetene si mari primarii din cateva judete.

Printre acestea se afla Prahova, Ilfov, Buzau, Arad si Galati, potrivit unor surse din varful Uniunii, citate de Mediafax.

Candidatii la Consiliul Judetean din Prahova si Buzau ar fi revenit PSD, in timp ce la Ilfov si Arad PNL ar fi trebuit sa desemneze candidatii, au punctat aceleasi surse.

Negocierile continua insa de la pozitia comun acceptata ca PSD va desemna candidati la 21 de CJ si 20 primarii mari, in timp ce ACD la 20 de Consilii si 20 de primarii mari.

"Vrem sa avem candidati la CJ si primarii in toate zonele, nu sa avem de exemplu in aproape toata Moldova si Muntenia, iar din Ardeal sa avem doar doua judete. La fel, nu credem ca ar fi bine ca in jurul Bucurestiului sa fie numai judete PNL. Ar fi bine sa existe o reprezentare proportionata a ambelor partide in toate zonele, nu sa fie dominate de o singura culoare", au explicat surse care au participat la negocieri.

Negocierile trebuie finalizate pana joi la pranz, cand PSD, apoi PNL, au programate sedinte ale Comitetelor executive.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News