USL nu mai e deranjata de iesirile lui Basescu: Sa iasa de zece ori pe zi!

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 07:19
4321 citiri
USL nu mai e deranjata de iesirile lui Basescu: Sa iasa de zece ori pe zi!
Foto: Facebook/Traian Basescu

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu sustine ca iesirile publice recente ale lui Traian Basescu sunt menite sa ajute ARD, insa acest fapt nu il supara deloc. "Mi-as dori sa iasa de zece ori pe zi", a declarat Nicolaescu.

Deputatul PNL acuza ca Traian Basescu se afla in campanie electorala pentru ARD, dar, de data aceasta, nu este deloc deranjat. Unul dintre motivele suspendarii lui Traian Basescu, citite in Parlament chiar de catre Nicolaescu, era incalcarea "impartialitatii si neutralitatii" de care ar fi trebuit sa dea dovada presedintele.

Basescu: Antonescu a dat al 8793-lea avertisment, dupa care a cazut pe spate si a adormit (Video)

"Mi-as dori sa iasa de zece ori pe zi. Ne-ar face un bine imens si am scapa mai repede de el.

Tot ceea ce face domnul Traian Basescu este campanie electorala. Este disperat ca ARD nu reuseste sa depaseasca 15% in sondajele de opinie si incearca sa-i ajute. Din punctul meu de vedere, greseste flagrant, pentru ca prin tot ceea ce face contribuie la sustinerea USL-ului.

Cu cat lumea il vede mai des pe Traian Basescu, cu atat devine mai ostila si cu atat votul se polarizeaza mai tare. Si asta am constatat-o pe teren, stand de vorba cu oamenii. Multi mi-au spus: 'Nu eram hotarati sa venim la vot, dar acum venim, poate scapam de el'", a spus Eugen Nicolaescu pentru Ziare.com.

Eugen Nicolaescu a explicat si de ce presedintele Traian Basescu tine sa ia apararea ANI, CSM si Parchetului General in discursurile sale.

"El a infiintat aceste institutii sau le-a politizat pentru a-i face toate jocurile. Nu poate decat sa le sustina pentru a-i face jocuri in continuare. Ce-i asa de greu de priceput, chiar si un copil de clasa intai isi da seama! Cand iei apararea unor institutii ineficiente, cand se vede cu ochiul liber, de la distanta, ca fac jocuri politice, asta inseamna ca tu le manevrezi din umbra si vrei cu orice pret sa faca in continuare politicile tale. E atat de simplu incat si un om, care in viata lui nu a auzit de politica, isi da seama foarte repede de acest lucru", a concluzionat Nicolaescu.

Basescu il acuza pe Ponta de minciuna si il compara cu Ceausescu

In cadrul unui discurs, sustinut luni, presedintele Traian Basescu a cerut liderilor USL sa nu mai atace ANI si CSM.

"Si ieri, si azi, a fost atacat si CSM-ul, si ANI. Repet: nu spun ca sunt institutii perfecte, dar sunt institutii care au misiunea lor si, mai ales cand vine vorba de CSM, discutam despre atacuri la adresa altei puteri in stat. Un proces de intimidare asupra institutiilor statului, fie ca vorbim de ANI, fie ca vorbim de CSM, se produce", a declarat Traian Basescu.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Eugen Nicolaescu Traian Basescu, #Eugen Nicolaescu ANI Parchet, #Eugen Nicolaescu discurs Basescu , #Traian Basescu