USL la Murighiol: Ne autodenuntam cu totii, suntem solidari cu Dragnea!

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 18:58 2910 citiri
Foto: dcnews.ro

Membrii conducerii USL, reuniti sambata la Murighiol, au adoptat o rezolutie in care se autodenunta cu totii ca fiind implicati in campania de la referendum si se declara solidari cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si cu urmaritii sau invinuitii in dosare "politice" privind referendumul.

"Conducerea USL este solidara cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, cu primarii si militantii nostri vizavi de actiunea politica declansata de unii procurori DNA impotriva acestora.(...) Vom depune toate eforturile pentru a demonstra adevarul si pentru a veni in apararea secretarului general al PSD Liviu Dragnea (...). Ne autodenuntam ca fiind cu totii implicati in campania de la referendum", se precizeaza in rezolutia adoptata sambata, la Murighiol, de Comitetele Executive ale PSD si PNL reunite intr-o sedinta informala.

Totodata, membrii conducerii USL se declara solidari cu toti membrii USL urmariti sau invinuiti in dosare politice deschise pe tema Referendumului, considerand inacceptabila operatiunea de politie politica desfasurata de procurorii DNA la adresa acestora, precum si presiunile facute de acestia la adresa celor care au votat pe 29 iulie pentru demiterea lui Traian Basescu.

"Este evident ca actiunile de politie politica au ca scop intimidarea atat a membrilor USL in ansamblu, dar si a milioanelor de romani care vor dori sa isi exercite dreptul la vot pe 9 decembrie 2012. USL se solidarizeaza cu milioanele de romani care considera ca Traian Basescu nu este un presedinte legitim si se angajeaza sa intreprinda toate demersurile legale pentru apararea intereselor acestora in fata tuturor abuzurilor de natura politica", se mai arata in rezolutia citata.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News