USL, de 1 Decembrie: Vor veni in curand vremuri mai bune

Joi, 01 Decembrie 2011, ora 14:14 1216 citiri
Foto: Arhiva

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, cei trei lideri ai USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, le transmit romanilor ca, "oricat de grea este acum viata de zi cu zi, oricata revolta au acumulat in fata nedreptatilor", sa aiba incredere ca "vor veni in curand vremuri mai bune".

"Ziua Nationala a Romaniei este un moment al unitatii si al solidaritatii. In numele Uniunii Social Liberale, ii indemnam pe toti romanii sa nu-si piarda speranta. Suntem o natiune generoasa, un popor care iubeste viata si pretuieste echilibrul. Romanii sunt oameni cu credinta in Dumnezeu, obisnuiti sa ierte multe, chiar si prostia sau ignoranta, dar nu-i uita niciodata pe cei care le fac rau cu asprime si brutalitate. Suntem un popor rabdator.

De cele mai multe ori am facut zid tacut in fata agresiunilor. In istorie, indiferent de greutatea opresiunii, am rezistat, am avut grija unii de altii si am renascut. Adresam un apel de suflet romanilor. Oricat de grea este acum viata de zi cu zi, oricate revolta ati acumulat in fata nedreptatilor, aveti incredere ca vor veni in curand vremuri mai bune.

Statul va reinvata sa-si ocroteasca cetatenii, sa-i sprijine la greu, celor care pot, sa le creeze toate conditiile pentru a se ajuta singuri", se arata in mesajul celor de la USL.

Ponta, Antonescu si Constantin mai spun ca actualii guvernanti "vor fi condamnati si uitati rapid de istorie".

"Abandonul si neglijenta statului roman de astazi, fortate de cei aflati efemer la putere, nu vor dura la nesfarsit. Cei care au declarat ca Romania nu are obligatia sa aiba grija de romani, provocand prima mare ruptura intre natiune si statul roman, vor fi condamnati si uitati rapid de istorie. Vom renaste ca intotdeauna, mai puternici, mai intelepti si mai vigilenti. Impreuna, ne vom reaminti solidaritatea si vom avea grija ca statul roman sa-si recupereze rolul de aparator si binefacator al cetatenilor sai. La multi ani Romania!", conchid liderii USL.

Liderii USL participa la manifestarile de la Alba Iulia, Puterea fiind reprezentata la eveniment de premierul Boc.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News