USL a definitivat lista candidatilor pentru primarii si consilii judetene

Luni, 19 Martie 2012, ora 20:26 3951 citiri

Uniunea Social Democrata a definitivat, luni, lista cu candidatii comuni la alegerile locale din 10 iunie 2012.

Potrivit unui comunicat de presa al SL remis redactiei Ziare.com, pe lista candidatilor comuni ai USL pentru functia de presedinte de Consiliu Judetean si cei pentru functia de primar de resedinta de judet se regasesc nume sonore, precum Sorin Oprescu la primaria Bucuresti, Liviu Dragnea la Consiliul Judetean Teleorman, Marian Vanghelie la Sectorul 5 Bucuresti.

Astfel, conform documentului USL, Sorin Oprescu este candidatul independent sustinut de USL la Primaria Generala a Bucurestiului, iar ceilalti candidati USL la sectoarele capitalei sunt Andrei Chiliman (PNL) - Sectorul 1, Marian Vanghelie (PSD) - Sectorul 5. Candidaturile la primariile Sectoarelor 2, 3, 4 si 6 vor fi decise in perioada urmatoare, conform documentului citat.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, luni seara, la Romania Tv, ca "pe 7 aprilie avem 4 congrese, PC, PNL, PSD, si unul ad-hoc, in care deciziile politice adoptate la nivel de congres sunt foarte clare: avem candidati comuni la locale, parlamentare, prezidentiale".

A.I.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News