USL a dat mici si bere la un miting electoral cu Antonescu si Ponta

Sambata, 13 August 2011, ora 13:32 3609 citiri
Foto: Realitatea TV

Reprezentantii Uniunii Social Liberale au oferit mici, carne si bere, toate gratis, participantilor la un miting electoral din judetul Neamt, unde au incercat sa-i convinga pe oameni sa le voteze candidatul la alegerile anticipate pentru un post de deputat, in colegiul 6.

Cateva sute de oameni s-au infruptat din mancarea si bautura electorala oferite la petrecerea din comuna Tutilati, la care au participat si liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta, informeaza Realitatea TV.

Oamenii au avut parte si de muzica interpretei de melodii populare Mioara Velicu, totul incheindu-se cu o hora in care s-au prins Antonescu si Ponta.

Anterior, cei doi tinusera discursuri de sustinere a candidatului USL Liviu Harbuz, pe care Antonescu a spus ca il cunoaste personal si pentru care a cerut increderea alegatorilor.

Liviu Harbuz il va infrunta in alegerile anticipate, declansate dupa moartea deputatului Victor Surdu, pe secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu, candidat din partea PDL.

Crin Antonescu si Victor Ponta au acuzat in repetate randuri PDL ca da mita electorala sub forma de mici si bere pentru ca oamenii sa-i voteze.

Mai mult, cei doi lideri le spuneau tocmai oamenilor care apoi au participat la ospatul gratuit "sa nu se lase cumparati de PDL" si sa ia mita electorala de la acest partid, dar sa voteze cum stiu.

"Nu va lasati cumparati cu o sacosa, luati-le sacosa, dar votati asa cum credeti", a declarat Victor Ponta.

Crin Antonescu le-a spus si el oamenilor sa nu se lase cumparati cu bani de catre PDL.

"In momentul in care vor veni sa va cumpere votul sa va aduceti aminte ai cui sunt banii. Sunt banii pe care vi i-au furat voua", a declarat Crin Antonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News