Un deputat PNL trece in tabara lui Tariceanu: Multi il vor urma

Joi, 27 Februarie 2014, ora 16:07
3763 citiri
Un deputat PNL trece in tabara lui Tariceanu: Multi il vor urma
Foto: jurnal.tvsatrm.ro

Deputatul PNL de Buzau Titi Holban a declarat, joi, ca va demisiona din partid si il va urma pe Calin Popescu Tariceanu in Partidul Reformator Liberal, el sustinand ca la formatiunea fostului premier vor trece si alti liberali care au crezut in proiectul USL.

Titi Holban, aflat la cel de-al doilea mandat de parlamentar, a declarat ca va demisiona din PNL, nemultumit de iesirea liberalilor de la guvernare.

"Am avut un proiect cu USL si consider ca trebuia sa mearga inainte. Nu vad oportuna iesirea de la guvernare si cum a procedat domnul Antonescu. Dupa parerea mea, multi il vor urma pe domnul Tariceanu. Este vorba despre cei care au crezut in acest proiect si care mai cred, iar printre ei ma numar si eu. Nu pot sa spun cine mai pleaca cu domnul Tariceanu, insa parerile sunt impartite", a spus deputatul Titi Holban.

Tariceanu isi face partid - sedinta de urgenta la PNL - LIVE

El a mai spus ca ii reproseaza liderului PNL Crin Antonescu faptul ca nu a stiut sa negocieze cu PSD astfel incat sa nu se ajunga la criza si apoi la ruptura USL.

"Nemultumirea mea nu e neaparat ca am iesit de la guvernare, ci ca domnul Antonescu nu a putut sa negocieze, sa faca in asa fel incat sa ajunga la o intelegere cu PSD si sa evite criza cu care ne confruntam. Imi voi da demisia din PNL, e o chestiune de zile", a adaugat Titi Holban.

In schimb, un alt parlamentar liberal de Buzau, senatorul Doina Tudor, spune ca, desi o leaga o prietenie de Tariceanu, nu va pleca din PNL, considerand ca iesirea de la guvernare a liberalilor este "o miscare care trebuia facuta".

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL

Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat, miercuri, demisia din PNL. Tariceanu a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca USL trebuie sa continue, ca va anunta joi infiintarea unei noi formatiuni liberale, care se va numi Partidul Reformator Liberal, si ca este interesat sa candideze la Presedintie, fiind convins ca il va invinge la prezidentiale pe Crin Antonescu.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Titi Holban demisie, #Titi Holban demisie PNL, #Titi Holban partid Tariceanu, #Titi Holban PRL , #PNL
Comentarii
Poza barabula
barabula
rank 5
cum l-or fi strigand acasa,