Ultimatum pentru Stanescu si Ghita: Potoliti-va sau afara din partid!

Marti, 19 Februarie 2013, ora 09:05 3240 citiri

Victor Ponta si Crin Antonescu, cei doi lideri ai USL, au decis, dupa o discutie avuta luni, sa-i dea afara pe Sorin Rosca Stanescu si pe Sebastian Ghita din partidele din care fac parte, in cazul in care acestia vor continua sa se acuze public legat de cine este mai "mogul si mai securist".

Potrivit Evenimentul Zilei senatorul PNL si deputatul PSD vor fi exclusi din USL in cazul in care nu se potolesc.

Omul de afaceri Ioan Niculae a sustinut ca telefonul sau este ascultat din 1997, in timp ce senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a declarat ca legile sigurantei trebuie modificate pentru deconspirarea ofiterilor acoperiti.

Senatorul PNL l-a acuzat pe patronul Romania TV, deputatul PSD Sebastian Ghita, ca este ofiter acoperit si ca, in mod direct, coordoneaza campania de denigrare, prin falsuri, a PNL, dusa de televiziunea pe care o conduce. Stanescu a sustinut ca ar avea probe impotriva lui Ghita, dar nu le-a prezentat.

Deputatul PSD Sebastian Ghita, care este si secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI, i-a numit pe liberalul Sorin Rosca Stanescu, patronul trustului Intact, presedintele de onoare al PC Dan Voiculescu, si pe omul de afaceri Ioan Niculae "fosile comunistoide" cu legaturi de bani si interese cu Rusia, spunand despre acestia ca ataca serviciile secrete.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News