Sorin Iliesiu: Exista multi liberali nemultumiti de aceasta criza politica artificiala

Marti, 18 Februarie 2014, ora 20:16 2811 citiri

Sorin Iliesiu a declarat, marti seara, ca a aflat din presa despre decizia conducerii PNL de a-l exclude din partid.

"Nu m-a sunat nimeni din PNL sa-mi spuna acest lucru, m-au sunat, im schimb, colegii dumneavoastra din presa. Am aflat acum doua minute despre aceasta excludere", a spus senatorul liberal, la Digi 24.

Surse citate de televiziunile de stiri au anuntat marti seara, ca in cadrul Biroului Politic National al PNL s-a decis excluderea lui Sorin Iliesiu din partid. Propunerea trebuie validata de Delegatia Permanenta a PNL.

Iliesiu, inlocuit cu Vosganian in comisia de Cultura a Senatului

Masura a fost luata la o zi dupa ce Iliesiu i-a cerut lui Crin Antonescu sa faca un pas in spate si sa il lase pe Calin Popescu Tariceanu sa preia conducerea PNL, pentru ca partidul sa ramana la guvernare alaturi de PSD.

Senatorul a mai declarat la Digi 24 ca exista foarte multi liberali care sunt nemultumiti de "actuala criza politica artificiala".

Hasotti, despre liberalul care vrea inlaturarea lui Antonescu: Va uitati in gura lui Iliesiu?

"Exista foarte multi liberali nemultumiti, care sunt de aceeasi parere cu mine. Nu pot sa spun despre cine este vorba, am refuzat sa fiu turnator, dar exista multi liberali nemultumiti de aceasta criza politica artificiala, ne-am saturat de scandal", a declarat Iliesiu.

"Colegii mei isi doresc sa functioneze USL-ul asa cum a functionat si pana acum, ca PNL sa dea viitorul presedinte", a mai declarat senatorul.

I.O.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News