Senator PSD: Ma surprind atacurile lui Antonescu. Noi, din bun simt, discutam in USL

Luni, 16 Septembrie 2013, ora 19:03 1903 citiri

Senatorul PSD Ioan Chelaru s-a declarat uimit de atitudinea liderului PNL, Crin Antonescu, care a atacat in ultimul timp PSD si pe seful Guvernului, Victor Ponta.

"Ma surprind atacurile, recunosc. Noi, la PSD, si din bun simt, si din indicatie politica, am urmarit in permanenta cand au fost pareri in contradictoriu sa le discutam in interiorul USL. E adevarat, pana la urma, liderii de aia sunt lideri, sa mai exprime si puncte de vedere ale propriilor partide, dar m-au surprins iesirile publice ale domnului Antonescu. Asa, in USL se mai discuta in contradictoriu, e o discutie sinuoasa, nu rectilinie.

Sper ca s-a trecut peste momentul de criza si toata lumea va intelege ca, pana la urma, USL trebuie sa castige alegerile si a fost constituit, printre altele, si in ideea de a schimba in bine soarta tarii.

Incerc, avand mai mare experienta politica, sa rezum lucrurile la ceea ce ar putea fi mai putin favorabil, dar cred ca cei doi lideri sunt suficient de intelepti ca, in momentele de criza ca acestea, sa fie gestionate mai elegant si mai putin public", a spus senatorul de Neamt pentru Ziare.com.

Chelaru a declarat ca e cu atat mai surprins cu cat colaboreaza foarte bine cu Crin Antonescu la Senat.

Crin Antonescu a lansat, in ultima saptamana, o serie de atacuri dure la adresa PSD, despre care spune ca sustine proiectul de la Rosia Montana, dar si la adresa premierului Ponta, spunand ca acesta face un "joc parsivel" in ce-l priveste si ca indeamna oameni apropiati sa-l atace

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News