Scandal la Cluj: USL acuza PDL de campanie electorala cu elevi

Luni, 30 Aprilie 2012, ora 10:211636 citiri
Scandal la Cluj: USL acuza PDL de campanie electorala cu elevi
Foto: uslonline.ro

Reprezentantii USL Cluj acuza ca zeci de elevi din mediul rural au fost folositi in "campanie electorala mascata" si cer demiterea sefului Inspectoratului Judetean Scolar Cluj, Anca Hodorogea, pentru ca a permis acest lucru.

USL Cluj acuza ca aproximativ 80 de elevi au fost adusi sa viziteze muzeele din Cluj Napoca si noul stadion Cluj Arena, lucru salutat de Uniune, dar la sfarsit copiii ar fi primit materiale cu caracter electoral, arata Mediafax.

"Demersul administratiei judetene este unul salutar, mai ales avand in vedere faptul ca acest program ofera elevilor din mediul rural oportunitatea de a vizita prestigioasele institutii de cultura din municipiul Cluj-Napoca.

Ce este in neregula este faptul ca, la finalul vizitei de pe stadion, copiii au primit materiale cu caracter electoral. Faptul ca fotografia presedintelui in functie al Consiliului Judetean Cluj (Alin Tise - PDL - n.red.) apare pe prima pagina a brosurilor distribuite elevilor reprezinta o forma de campanie electorala mascata, in conditiile in care restul membrilor deliberativului judetean apar doar cu numele", se arata in comunicaul trimis de USL.

In plus, USL cere Consiliului Judetean sa spuna cui apartin microbuzele cu care au fost transportati elevii si cine a platit pentru aceasta actiune.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News