Rodica Palade in Revista 22: Propuneri amicale pentru partidul-stat USL

Marti, 07 August 2012, ora 19:56 2330 citiri

Propun ca pupitrul Administratiei Prezidentiale sa fie rapid mutat de la Cotroceni in studiourile Antenei 3. Sau viceversa. Pentru interimar, ar fi la indemana, iar contextul l-ar face sa se simta ca acasa.

Propun ca Dana Grecu sa fie inlocuita cu doamna profesoara Zoe Petre: publicul Antenei 3 adora referintele la Aristotel, iar Dan, copilul doamnei, adora scaunul de la MAE, mai ceva ca pe un calut de lemn.

Mai propun ca Mircea Dogaru (col.r.) sa fie inlocuit cu Alina Mungiu-Pippidi, care vine de la Harvard, are ISI berechet si, oricum, se pricepe mai bine la societatea civila. Pacat ca unul ca Ioan Rus cu "mini-recensamantul", facut dupa metoda "ma, Popescu, Vasile exista?", demisioneaza tocmai acum de la Interne, in plin proces de facere harcea-parcea a listelor electorale, scrie Revista 22.

Speram ca succesorul lui, Mircea Dusa, sa duca treaba la bun sfarsit. Cand va trece si peste acest hop, il vom intreba pe Mircea Dusa cum, de exemplu, biroul electoral din gradinita Colonia, sat Gogosu, Mehedinti, cu 88 de inscrisi pe liste si cu 408 buletine primite, la desfacere, numara in urna 233 de buletine.

Sau cum in satul Vlaici, Olt, cu 299 inscrisi pe lista si cu 609 buletine primite, s-a ajuns ca in urna sa fie numarate 605 buletine (rata de participare, 202%).

Citeste mai mult despre Propuneri amicale pentru partidul-stat USL in Revista 22.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com