Renegocierea USL - Voicu (PNL): Un subiect pe care noi nu l-am abordat

Luni, 20 Mai 2013, ora 17:31 1965 citiri

Vicepresedintele executiv al PNL Mihai Voicu a declarat luni ca renegocierea protocolului USL va fi discutata in cadrul unei sedinte a Uniunii.

"Sunt convins ca este o discutie care se va purta in USL, dar nu pot comenta, deoarece nu am fost informat cu privire la acest subiect", a spus Voicu, intrebat daca apreciaza ca oportuna renegocierea protocolului Uniunii Social Liberale.

El a precizat ca liberalii nu au abordat subiectul renegocierii protocolului USL.

"Este un subiect pe care noi nu l-am abordat", a subliniat Voicu.

Conducerea Partidului Social Democrat a decis luni desemnarea unei echipe de negociere pentru rediscutarea, respectiv updatarea protocolului Uniunii Social Liberale, a anuntat presedintele PSD, Victor Ponta, la finalul reuniunii Biroului Permanent National al formatiunii.

"Sunt lucruri acolo care nu mai sunt necesare - cele referitoare la alegeri locale, la alegeri parlamentare. Au aparut situatii noi si cred ca dupa acest moment tensionat trebuie sa rediscutam practic protocolul. Sa facem o echipa de negociere, sa discutam cu colegii liberali, pentru ca, sincer, cu cei de la PC, de la UNPR nu a aparut nicio problema in acest sens. Si sper sa gasim solutiile cele mai bune", a declarat premierul Victor Ponta, copresedinte al USL.

El a precizat ca protocolul nu va fi renegociat in sensul candidaturii la prezidentialele din 2014, candidatul USL ramanand presedintele PNL, Crin Antonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News