Quintus: USL va dura cel putin cat traiesc eu, iar eu n-am de gand sa mor

Sambata, 18 Mai 2013, ora 21:22
3314 citiri
Quintus: USL va dura cel putin cat traiesc eu, iar eu n-am de gand sa mor
Foto: Antena 3

Dupa disputa din cadrul USL si discutiile despre destramarea Uniunii, presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, crede ca aceasta va dura cel putin pana cand o sa moara el.

"Isi puneau niste indoielnici problema cat o sa dureze USL. Eu vreau sa va spun ca cel putin cat voi trai eu USL va rezista si n-am de gand sa mor si daca Dumnezeu ma tine pe mine printre dumneavoastra, inseamna ca Dumenezeu va ajuta politica asta sanatoasa romaneasca", a declarat Quintus, sambata, la Congresul TNL.

Quintus: Rosca Stanescu a devenit parlamentar prea repede. Ponta sa nu ne spuna ce sa facem (Video)

Declaratia de sambata a fost facuta la congresul TNL, unde Florin Alexe a fost reales presedinte cu 2.493 de voturi din totalul de 2.591 exprimate.

Vineri, Quintus spunea ca Sorin Rosca Stanescu, cel de la care a pornit intregul scandal, a "devenit parlamentar prea repede".

"Daca intre timp, domnul Rosca Stanescu nu-si revine si nu da explicatiile care eventual sa multumeasca pe partenerii nostri, noi avem toate mijloacele sa-l sanctionam, pana la excluderea din partid, pentru ca excluderea este sanctiunea disciplinara cea mai grava, noi putem lua si alte masuri, daca dansul nu-si repara aceasta greseala", a spus presedintele de onoare PNL la RFI.

De unde a pornit cearta

Cea mai mare criza din USL a inceput dupa ce Sorin Rosca Stanescu a acuzat PSD ca a ingropat ancheta privind interceptarile judecatorului la CEDO Corneliu Barsan si ca cei din PSD ar fi fost "reticenti" de la inceputul anchetei.

Crin Antonescu a tinut sa precizeze ca senatorul PNL nu duce o campanie impotriva PSD, dar Victor Ponta a anuntat ca aceasta a fost picatura care a umplut paharul.

Vineri, Antonescu si Ponta au avut o intalnire care a durat cateva ore, insa sambata s-au reintalnit la congresul TNL.

Pace in USL? Antonescu nu-si aduce aminte sa se fi certat cu Ponta (Video)

"Despre cazul Rosca Stanescu cred ca am discutat destul. Episodul Rosca Stanescu este unul incheiat. Avem alte lucruri de discutat si nu mai am nimic de adaugat", a spus Crin Antonescu, sambata.

Intrebat daca USL se va rupe in weekend, dupa discutiile de vineri, Victor Ponta a raspuns: "Nu se intampla nimc in weekend, pentru ca vorbim despre lucruri serioase, pe care le vom discuta si luni, fiecare in partidul sau".

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Quintus USL mor, #Quintus rupere USL, #scandal USL, #cearta USL Rosca Stanescu, #Sorin Rosca Stanescu USL , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Dl. Quintus ramane un om foarte spiritual,...
Poza bum
bum
rank 5
ha ha ha ha ha ha ha ! cum sa nu radem ? e imposibil sa ne abtinem !