PSD: Declaratia lui Tariceanu, rationala. Discutiile pentru majoritate abia incep

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 14:03 2763 citiri

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a salutat declaratia liberalului Calin Popescu Tariceanu, care a spus ca nu accepta ruperea USL si ca va negocia cu PSD pentru inversarea deciziei. Social-democratul a spus, insa, ca nu se poate vorbi de "negocieri cu o aripa", insa a admis ca discutiile pentru o noua majoritate de guvernare abia incep.

"Nu exista o asemenea discutie in acest moment, pentru ca partenerul nostru a fost PNL, care a luat o decizie in forul de conducere cu un vot foarte convingator, aceasta e vointa PNL.

Declaratia lui Tariceanu e una foarte corecta, foarte rationala, asta spunem si noi, ce spune domnul Tariceanu, dar probabil ca ce ne-a spus noua a spus si aseara, nu a parut sa convinga colegii liberali. Nu stiu care va fi majoritatea, suntem la inceput de discutii

Iesirea domnului Tariceanu de azi e una de salutat, e rationala si responsabila. Care sunt consecintele, vom vedea cu totii, probabil ca zilele urmatoare se va concretiza o majoritate in Parlament", a spus Ivan pentru Ziare.com.

Tariceanu, apel pentru Antonescu: Draga Crin, vorbesc cu Ponta sa tinem USL

Calin Popescu Tariceanu i-a cerut miercuri presedintelui PNL, Crin Antonescu, sa readuca PNL in USL si a sustinut ca nu accepta decizia luata ieri de liberali de a iesi din USL si a intra in Opozitie.

"Nu voi accepta decizia luata ieri, luata pe baza unor afirmatii false furnizate colegilor mei. Am vorbit cu premierul cu Victor Ponta si l-am intrebat daca doreste sa continue proiectul USL. Premierul mi-a spus ca da, doreste sa continue proiectul in actuala forma. Vreau sa fac un apel la presedintele PNL sa revina in USL", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News