Presedintele PC, Daniel Constantin: La Cotroceni, elicopterul e pornit permanent

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 17:34
2759 citiri
Presedintele PC, Daniel Constantin: La Cotroceni, elicopterul e pornit permanent
Foto: Ziare.com

Presedintele Partidului Conservator, a declarat, la mitingul USL de joi, de la Arcul de Triumf, ca actuala Putere e aproape de a pleca si a facut aluzie la fuga dictatorului Nicolae Ceausescu de la Revolutia din 1989.

"Presedintele Traian Basesescu v-a intrebat cand v-a redus salariile cu 25%? Roberta Anastase v-a intrebat atunci cand a fraudat Legea Pensiilor? Traian Basescu v-a intrebat cand a crescut TVA? V-a intrebat Traian Basescu atunci cand a cumparat la un pret de nimic o vila in centrul Capitalei? (...)Uniunea Social Liberala a hotarat sa nu mai negocieze nimic cu aceasta Putere, decat cand isi da demisia. (...)USL cere de urgenta demisia acestor hoti care ne conduc astazi.

(...)Am inteles ca la Cotroceni motorului elicopterului e pornit in permanenta. Noi vrem sa-i dam presedintelui un sfat foarte simplu -"De-mi-si-a". Vremea dialogului a trecut. Singurul lucru bun pe care poate sa-l faca aceasta Putere e sa-si dea demisia. Am discutat ieri cu domnul Emil Boc care a spus ca-si da demisia pentru ca voi sunteti putini. Ne-a spus cum gandesc colegii sai despre cei din Piata Universitatii, ca sunt niste ciumpalaci.

Vreau sa adresez un mesaj romanilor care se uita la noi: "Sunteti multi, din ce in ce mai multi".

El a amenintat ca USL "ii va ancheta" pe cei care, in opinia sa, nu i-ar fi lasat pe alti protestatari sa se alature mitingului Uniunii si a pretins ca nu sunt doar cateva mii de persoane, cum spune presa sau Jandarmeria, ci 20 de mii.

"Inainte de toate, as vrea sa va multumesc ca ati participat intr-un numar mult mai mare decat ne asteptam, imi pare rau ca nu avem o scena mai inalta sa-i salutam pe cei 20 de mii de oameni.

Traim intr-un regim din ce in ce mai dictatorial - institutiile statului aratau ca sunt 4.000 de oameni. Vreau sa le aratam cati suntem in aceasta piata. Vreau sa le aratam cati sunt cei nemultumiti in aceasta tara (...)ati venit sa va transformati in reprezentantii celor care au drepturi.

Vreau sa va asigur ca USL ii va ancheta pe toti cei care astazi v-au impiedicat sa veniti in Bucuresti. Vom demara si vom constitui comisii de ancheta pentru toti cei care astazi au incercat prin toate mijloacele nedemocratice sa va opreasca pe drum. Cei care au gestionat incorect criza de la Piata Universitatii a venit vremea sa plateasca", a amenintat Constantin.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Constantin Basescu elicopter, #Daniel Constantin miting USL , #Daniel Constantin