Ponta si Antonescu explica UE "minciunile gogonate" ale lui Boc

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 12:40 3029 citiri
Foto:TVR Info

Co-presedintii Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu si Victor Ponta, au explicat luni ca se vor intalni cu ambasadorii tarilor UE la Bucuresti, dar si Parlamentului European, pentru a explica situatia din Romania si ca premierul Emil Boc ar fi spus o "minciuna gogonata" cand a afirmat ca ei au cerut taierea fondurilor UE pentru Romania.

"Miercuri dimineata vom avea o intalnire cu toti ambasadorii acreditati la Bucuresti ai UE pentru a explica punctul nostru de vedere al Opozitiei, si mai ales pentru asigura inca o data ca sistemul acesta de manipulare pe care din pacate si premierul Boc l-a folosit este absolut lamentabi(...) la 31 vom fi la dezbaterea organizata de Parlamentul European, nu vom cere sa se taie fondurile, dimpotriva - vom ridica problema comasarii alegerilior, problema angajarilor de raspundere, problema votului prin corespondenta, controlul televiziunii publice, tot ce aduce guvernul Boc langa guvernul Viktor Orban" a spus Ponta.

El a precizat ca liderii USL sunt "uluiti" de faptul ca Emil Boc ar fi cerut sistarea fondurilor europene.

"Vreau sa va spun ca suntem uluiti si indignati de modul in care atunci cand vrem sa discutam lucruri serioase, premierul Boc apare cu o minciuna gogonata. A spus ca Opozitia a cerut taierea fondurilor europene - e o minciuna ingrozitoare", a mai spus Ponta.

Colegul sau de alianta, presedintele PNL Crin Antonescu, a spus ca Opozitia trebuie sa se implice in disputa electorat-Putere.

"Sper ca si pentru noi, Opozitia politica, ceea ce se intampla in strada si oamenii care nu sunt in strada e si pt noi un prilej de a da niste raspunsuri. Nu putem sa asistam la o disputa electorat-Putere (...) La probleme politice trebuie sa existe solutii politice. Trebuie sa construim impreuna raspunsuri (...)Opozitia trebuie sa arate azi de ce e in stare", a precizat Antonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News