PNL Timis: PSD nu s-a aratat interesat de tara, PNL nu a spus "stop"

Vineri, 14 Februarie 2014, ora 07:26 1702 citiri

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, declara ca USL a fost "dezamagitor", pentru ca PSD nu a fost interesat de "problemele reale ale tarii", ci doar cum "sa acapareze cat mai multa putere", insa o parte din vina apartine si PNL pentru ca nu a atras atentia ca este partener egal, spunand "stop".

Antonescu, ultimatum pentru Ponta - Pana luni sa decida: Guvern cu PNL sau alianta cu Voiculescu

"In perceptia mea, USL Timis a functionat foarte bine, nu insa exceptional, in timp ce USL la nivel national a fost dezamagitor. Iar vina pentru asta apartine PSD, care nu s-a aratat deloc interesat de problemele reale ale tarii, ci doar cum sa acapareze cat mai multa putere, inventand in acest sens o structura guvernamentala nemaiintalnita in Romania si probabil nici prin alte parti, iar in compensatia ineficientei venind cu tot felul de idei populiste precum deja celebra 'electorata', impozitarea diferentiata si altele", a declarat, joi, Nicolae Robu.

Ivan: PSD nu va alege niciodata, Antonescu e ca un copil imbufnat care isi ia jucariile si pleaca acasa

Presedintele PNL Timis a mai spus ca si PNL are o vina pentru slaba functionare a USL si anume ca nu a atras atentia PSD ca este partener egal.

"PNL are vina ca nu a spus la timp 'stop, suntem parteneri egali, asa am obtinut voturile cetatenilor si asa trebuie sa functionam, stop nu pentru ce vreti voi sa faceti, ne-au ales oamenii, haideti sa ne ocupam de ce am promis'. UNPR si PC n-au, in opinia mea, decat vina ca se incapataneaza sa existe", a spus Robu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News