PC acuza: Antonescu a incercat sa ne convinga senatorii sa intre in PNL

Vineri, 28 Februarie 2014, ora 20:50
2405 citiri
PC acuza: Antonescu a incercat sa ne convinga senatorii sa intre in PNL
Foto: Arhiva

Partidul Conservator sustine ca liderul liberal Crin Antonescu i-a invitat la discutii pe unii senatori ai PC, in incercarea de a-i convinge sa se alature PNL.

"Partidul Conservator a luat nota de comunicatul dat publicitatii astazi de catre PNL, in care se fac precizari referitoare la asa-zise incercari de racolare a unor liberali de catre PSD. Citind comunicatul, am constatat, culmea ironiei, ca liderii PNL incrimineaza practici pe care ei insisi le aplica, fara menajamente, in incercarea de a racola senatori conservatori", se arata intr-un comunicat al PC.

PC sustine ca liderul liberal, Crin Antonescu, "i-a invitat la discutii pe unii senatori ai PC, in incercarea de a-i convinge sa se alature PNL".

"Din pacate pentru domnia sa, cunoscandu-se de acum modul in care isi respecta cuvantul dat, invitatia sa a ramas fara raspuns din partea respectivilor senatori PC. Multumim colegilor nostri ca nu au cazut in acest joc al domnului Antonescu si ca ne-au adus la cunostinta acest fapt regretabil. In mod normal, ar trebui ca domnul Antonescu sa isi ceara scuze pentru acest demers", se mai arata in comunicat.

PNL acuza PSD: Fiecare filiala are sarcina sa racoleze minim un parlamentar liberal

PNL acuza PSD ca a trasat sarcini fiecarei filiale social-democrate sa racoleze cel putin cate un parlamentar liberal, precizand ca aceste informatii au fost confirmate de reprezentanti ai PNL care au fost contactati in acest sens.

"Partidul National Liberal a luat la cunostinta faptul ca PSD a trasat sarcina fiecarei filiale social-democrate din intreaga tara sa racoleze minim un parlamentar al PNL. Informatiile sunt confirmate de reprezentanti PNL care au fost contactati in acest sens de catre liderii PSD", se arata intr-un comunicat al PNL.

Ce spune Ponta despre ordinul PSD de racolare a liberalilor si steagurile maghiare pe cladiri

Purtatorul de cuvant al social-democratilor, Catalin Ivan, a declarat, vineri, ca PSD respinge acuzatiile PNL privind racolarea de parlamentari, el exprimandu-si regretul fata de modul in care liberalii au inceput sa isi atace fostii colegi de guvernare, apreciind ca aceste atacuri sunt "degradante".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PC Crin Antonescu, #PC PNL racolare senatori, #PNL senatori PC , #Partidul Conservator