Opozitia saluta serviciile de salubritate prestate de PDL prin UNPR

Joi, 22 Decembrie 2011, ora 14:38
1657 citiri
Opozitia saluta serviciile de salubritate prestate de PDL prin UNPR
Foto: Arhiva

Co-presedintii USL Victor Ponta si Crin Antonescu transmit ca "Opozitia saluta serviciile de salubritate prestate de Putere".

"In ultimii ani, Partidul Democrat Liberal si anexa sa specializata in colectarea deseurilor, UNPR, au oferit partidelor din Opozitie sansa exceptionala de a se curata de tradatori, corupti si oportunisti. Obsedate sa-si mentina majoritatea ilegitima, PDL si UNPR si-au asigurat o colectie impresionanta de parlamentari si alesi penali, iar Uniunea Social Liberala a avut posibilitatea de a-si cerne valorile, de a ramane cu oamenii cinstiti si de a se desparti definitiv de impostori", sustin cei doi lideri ai Opozitie, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Crin Antonescu si Victor Ponta sustin ca doar "caracterele slabe" au cedat "santajului agresiv" pe care il practica cei de la Putere.

"De trei ani, membrii PSD, PNL si PC sunt supusi, in fiecare zi, unui foarte dur test de moralitate, care contine atat santaj agresiv, cat si ispite materiale semnificative. Caracterele slabe, persoanele interesate de avantaje personale au cedat. Si vor mai ceda. Dar cei care vor rezista acestui test pana la capat si vor guverna legitim Romania incepand de anul viitor, vor reprezenta, in mod obiectiv, cea mai curata echipa politica din ultimii 22 de ani", au mai declarat cei doi.

Ponta, despre Aura Vasile: O iertam doar daca a vrut sa-si bata joc de UNPR

Ponta si Antonescu sunt de parere ca toti cei care vor fi in tabara USL in ziua alegerilor vor fi "oameni care au respins tentatia".

"Toti cei care, in ziua alegerilor, vor fi in tabara USL, sunt oameni care au respins tentatia cotidiana spre imbogatire rapida, care au refuzat sa-si vanda constiinta si au dobandit astfel un veritabil certificat de moralitate. In consecinta, USL saluta serviciile de salubritate prestate inconstient de PDL si UNPR, care se agata de putere, cocotate pe un munte de gunoi", au mai declarat liderii USL.

Liliana Minca intra in UNPR, dupa ce i-a infierat pe "tradatorii" de acolo

I.U.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Crin Antonescu Victor Ponta, #Puterea racoleaza membri Opozitie , #Victor Ponta