Nu toti parlamentarii USL vor greva: Matei Bratianu si Victor Socaciu se abtin

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 18:06 1305 citiri

Unii parlamentari ai USL nu sunt convinsi de eficacitatea protestului organizat de Uniune, iar deputatii Matei Bratianu si Victor Socaciu au ales sa se abtina in sedinta grupurilor parlamentare, la votul privind protestul.

"In momentul asta eu nu sunt convins ca se va intampla caderea Guvernului sau alegeri anticipate pentru protestul pe care il vom face. M-am abtinut, voi fi solidar cu protestul.

S-a spus ca o sa ne reintoarcem daca nu se mai fura: daca nu suntem aici sa vedem, nu stim daca se fura sau nu", a explicat Matei Bratianu, in fata jurnalistilor, decizia sa.

Confuzie in USL - nu se stie cum fac greva

Acesta a adaugat insa ca este extrem de nemultumit de modul in care se conduc sedintele la Camera Deputatilor si a adaugat ca li se pune "pumnul in gura" celor care doresc sa se exprime.

"(...)Este o situatie la care nu a contribuit doar PDL-ul, ci toti care s-au perindat pe aici", a spus Bratianu.

USL a decis - fara activitate in Parlament pana la alegeri, dar isi pastreaza mandatul

Parlamentarii USL au intrat in greva parlamentara, cerand demisia Guvernului si organizarea de alegeri anticipate. Opozitia acuza derapaje democratice ale Puterii si sustin ca este nevoie de un guvern de tehnocrati care sa asigure organizarea de alegeri corecte.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News