Mihalache (PNL): Oprescu trebuie sa fie candidatul USL la Primaria Capitalei

Marti, 08 Februarie 2011, ora 12:02 1405 citiri
Foto:Cotidianul

Dan Mihalache, consilierul presedintelui PNL Crin Antonescu, s-a aratat de parere ca Sorin Oprescu ar trebui sa fie candidatul Uniunii Social Liberale pentru Primaria Capitalei.

"Impreuna cu Sorin Oprescu, USL ar putea castiga detasat toate sectoarele Bucurestiului. Sigur, sunt unii care astazi, pe la colturi, il acuza pe Sorin de colaborationism cu Udrea si cu actuala putere. Sunt multi care cred ca in spatele proiectului de reorganizare a administratiei Bucurestiului se afla si el. Eu cred insa ca Sorin Oprescu a fost un bun primar general si ca in mod natural trebuie sa fie candidatul Uniunii Social Liberale, mai ales tinand cont si de afinitatile sale", scrie pe blog Dan Mihalache.

In opinia consilierului lui Crin Antonescu, alegerea lui Oprescu pe listele USL ar fi un element foarte important in castigarea alegerilor parlamentare si trimiterea PD-L in Opozitie.

"Tonul politic se da de la Bucuresti. De aceea, eu cred ca tot baletul care s-a facut in ultimele zile pe tema liste comune sau liste separate la Bucuresti nu e neaparat in interesul demersului nostru comun. Bucurestiul este cheia infruntarii electorale".

In ultimul timp, Sorin Oprescu, favorit detasat pentru castigarea unui nou mandat de primar, a fost considerat ba o varianta pentru Uniunea Social Liberala, ba un colaborator al actualei puteri, cum a sugerat primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

L.L.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News