Marele miting USL acopera 2 zile congresul PPE. Cati oameni se asteapta

Luni, 17 Septembrie 2012, ora 17:57 7427 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Vicepresedintele PNL Eugen Nicolaescu a declarat ca "Mitingul democratiei" organizat de USL in aceeasi perioada in care la Bucuresti are loc congresul Partidului Popular European, nu are legatura cu acesta, dar ca data s-ar putea suprapune.

"Se va desfasura intre 17 si 19 octombrie, va fi mitingul de lansare a candidatilor USL", a spus Nicolaescu pentru Ziare.com.

Asta inseamna ca el se va suprapune pentru 2 zile cu congresul PPE de la Bucuresti, care se desfasoara in perioada 17-18 octombrie.

"E o actiune strict politica a USL. Am stabilit o perioada, nu stiu ora sau zona in care se va desfasura", a mai precizat fostul ministru al Sanatatii.

El a indicat si motivul convocarii de catre USL a acestui miting - "vrem sa aratam ca USL e cea mai importanta forta politica din Romania".

Desi initial informatiile despre acest miting spuneau ca USL mizeaza pe 100.000 de oameni, Nicolaescu spune ca se asteapta cam la jumatate.

"Vrem sa scoatem 50.000 de oameni in strada, tot ce e peste, e bine", a informat liberalul.

Congresul Partidului Popular European se va desfasura la Bucuresti, fiind organizat de PDL, iar la el sunt asteptati cei mai importanti oameni din Europa - cancelarul german Angela Merkel, presedintele Comisiei Europene - Jose Manuel Barroso si presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com