Liderii USL pun la cale primele grupuri de lucru comune (Video)

Luni, 07 Februarie 2011, ora 11:18 1062 citiri
Foto: Antena 3

Liderii PNL, PC si PSD s-au reunit luni in prima sedinta a Uniunii Social Liberale (USL) pentru a discuta prioritatile legislative din aceasta sesiune parlamentara, dar si cu privire la constituirea unor grupuri de lucru specializate pe domenii.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, in debutul sedintei, ca liderii USL isi doresc sa evite excesul de structuri, astfel ca numarul grupurilor de lucru ar putea fi unul destul de redus.

"Este prima intalnire. Avem cateva probleme legate de agenda celor doua Camere la inceput de sesiune parlamentara si de conturarea grupurilor de lucru pe directii, pe domenii. Vom vedea cate grupuri vom avea. Cat mai putine, pentru ca avem cu totii experienta unui exces de structuri si nu vrem sa mai patim inca o data ce e cumva traditional in Romania - foarte multe comisii si comitete si foarte putin lucru efectiv", a declarat Antonescu.

Intrebat cat de des se vor intalni liderii Uniunii, Crin Antonescu a replicat ca se vor intalni "de cate ori va fi nevoie".

"Vrem sa avem o Uniune nebirocratica, din moment ce intr-un punct din programul ei spune - mai putina birocratie pentru toata Romania, nu o sa excelam noi in asa ceva", a mai adaugat presedintele PNL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
Intrebat cat de des se vor intalni liderii Uniunii, Crin Antonescu a replicat ca se vor intalni "de cate ori va fi nevoie".