Liderii USL ameninta cu redeschiderea dosarelor lui Gheorghe Flutur

Duminica, 02 Octombrie 2011, ora 14:571757 citiri
Liderii USL ameninta cu redeschiderea dosarelor lui Gheorghe Flutur

Liderii Uniunii Social Liberale ameninta cu redeschiderea dosarelor penale in care a fost cercetat prim-vicepresedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Gheorghe Flutur.

Co-presedintele USL, liderul Partidului National Liberal (PNL), Crin Antonescu, a declarat, duminica, la Suceava, ca dosarul lui Flutur poate fi redeschis la fel cum a fost redeschis in cazul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.

"Daca ei ne spun ce o sa se intample cand vor castiga alegerile, sa le spunem si noi ce se va intampla cand vom castiga noi. Sa le spunem si noi ca, daca a fost inchis dosarul lui Flutur o data, cred ca se poate redeschide dosarul, asa cum s-a intamplat cu Vantu, pentru ca nu se poate ca oameni care fac abuzuri, care manevreaza banii publici ca pe banii lor de buzunar sau ca pe banii partidului sa-si faca de cap", a afirmat Antonescu.

La randul sau, celalalt co-presedinte al USL, liderul Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, si-a manifestat regretul pentru inchiderea dosarului Flutur pe timpul guvernarii PSD.

Liderul PSD a spus ca isi doreste sa redevina pentru cateva luni procuror, pentru a lucra la dosarul lui Flutur.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News