Lider PNL Valcea: Nu-s tocmai multumit de rezultatele guvernarii USL de pana acum

Vineri, 06 Septembrie 2013, ora 23:26 1566 citiri

Deputatul valcean Cristian Buican (PNL) se delimiteaza de administratia PSD din judet, condusa de presedintele CJ Ion Cilea, si se declara nemultumit de rezultatele guvernarii USL de pana acum.

"Sunt in asentimentul cetatenilor din judetul Valcea, nu sunt tocmai multumit de rezultatele guvernarii USL de pana acum. Am senzatia, vorbind cu cetatenii obisnuiti, ca nu am facut tot ceea ce puteam face pentru a duce la indeplinire promisiunile pe care le-am facut in campaniile electorale de anul trecut.

Am senzatia ca ministrii nostri nu s-au mobilizat suficient pentru a le fi mai bine cetatenilor din Romania. Din pacate, toti cei care au guvernat judetul din 1990 au adus in judetul Valcea nu bine, nu crestere economica, ci dezastru.

Sunt cazuri in judet, dezastre economice care se datoreaza proastei gestionari si hotiei care vor fi dovedite pe viitor", a declarat Buican, lider al liberalilor valceni, intr-o conferinta de presa, adaugand ca a cedat rolul guvernarii judetului Valcea colegului Cilea.

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat

Mai mult, Buican a spus ca nu vrea sa fie asociat cu oameni care nu au competente sa guverneze judetul, transmite Evenimentul Zilei, citand Agerpres.

"Nu vreau in nici un fel sa fiu amestecat in guvernarea judetului alaturi de oameni care nu au capacitate sau competente si sunt numiti doar pe un singur criteriu in posturi de conducere in administratia publica, criteriul apartenentei la un partid politic, la un grup", a conchis deputatul PNL.

Tensiunile din cadrul USL Valcea nu reprezinta o noutate. In urma cu o luna, PSD-istul Cilea declara ca PNL-istii incearca sa impuna un liberal la primarii orasului Ramnicu Valcea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News