Intalnire surpriza a liderilor USL la Palatul Victoria

Marti, 18 Septembrie 2012, ora 17:25 2481 citiri

Liderii USL s-au reunit marti dupa-amiaza la sediul Guvernului. Subiectele intalnirii nu au fost dezvaluite jurnalistilor, urmand, cel mai probabil, ca toate informatiile sa fie facute publice la finalul intalnirii.

La ora 16.00, la Palatul Victoria a fost vazut intrand secretarul general al PSD Liviu Dragnea, apoi, rand pe rand au sosit ministrii Daniel Chitoiu, Mircea Dusa, dar si liderul PC Daniel Constantin.

La sediul guvernului si-au facut aparitia si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, precum si presedintele Senatului, Crin Antonescu, informeaza Realitatea TV.

Conform DIgi24, Crin Antonescu a plecat de la Palatul Victoria in jurul orei 17.30.

Este posibil ca discutiile sa se axeze pe unul dintre actele normative aflate pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, dar la fel de posibil este sa se discute despre organizarea alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

Este prima intalnire oficiala a liderilor USL cu presedintii camerelor parlamentare dupa vizita de luni efectuata la Bruxelles de premierul Victor Ponta.

UPDATE: Intalnirea a luat sfarsit in jurul orei 18.00. Liderii USL au parasit Palatul Victoria, fara sa faca declaratii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News