Incident intre doua grupuri de sustinatori USL si PDL, in Dambovita

Vineri, 18 Mai 2012, ora 08:571614 citiri
Incident intre doua grupuri de sustinatori USL si PDL, in Dambovita

Un tanar de 25 de ani din comuna Crevedia, judetul Dambovita, s-a ales, joi seara, cu dosar penal, pentru ca a adresat injurii unei echipe de campanie a USL care impartea materiale electorale.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Dambovita, Raluca Florescu, a declarat ca tanarul a adresat injurii celor care imparteau materiale electorale pentru USL si le-a luat cu forta pliantele.

"Intre doua grupuri de tineri care efectuau actiuni de campanie pentru doua formatiuni politice a existat un schimb de replici. Pe numele unui tanar de 25 de ani a fost intocmit un dosar penal ce urmeaza a fi inaintat Parchetului. Acesta a adresat injurii la adresa simpatizantilor celuilalt partid, le-a solicitat sa plece din acea zona si le-a luat cu forta din pliante", a precizat sursa citata.

Echipa de campanie a USL, formata din doi baieti de 14, respectiv 20 de ani si o fata de 17 ani, a anuntat incidentul la 112. Tinerii sustin ca imparteau materiale electorale si au fost agresati de mai multi sustinatori ai PDL, printre care si doi candidati la Consiliul Local Crevedia.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News