Hellvig: Va garantez ca, pana in 2016, USL va exista

Duminica, 30 Iunie 2013, ora 19:25
4236 citiri
Hellvig: Va garantez ca, pana in 2016, USL va exista
Foto: Arhiva

Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca "garanteaza" ca USL va exista pana in 2016, iar dupa viitoarele alegeri parlamentare, la care, din ratiuni tactice, PNL si PSD ar putea merge separat, este posibila o noua guvernare formata din cele doua partide.

Eduard Hellvig a spus, intr-o conferinta de presa, ca USL va merge impreuna si la alegerile prezindentiale din 2014, iar pana in 2016 va exista ca uniune.

Ponta si Antonescu: Traian Basescu nu poate destrama USL

"Asta este o preocupare permanenta a presei, inainte de a ne constitui, ruperea USL-ului. Mi-aduc aminte ca in 2011 toata lumea spunea ca USL nu va exista pentru ca nu au cum sa stea la masa doua partide care au ideologii complet diferite. Am reusit sa facem USL-ul, am spus ca vom merge impreuna atat la locale, cat si la generale, cat si la prezidentiale si le vom castiga pe toate.

Am mers la locale impreuna, am reusit sa dam jos un guvern, am mers si la parlamentare si va garantez ca pana in 2016 USL va exista. Vom merge impreuna in 2014 la prezidentiale, in 2016, daca ma intrebati pe mine, probabil ca partidele noastre vor merge, tot din ratiuni tactice la data aceea, separat, dar asta nu exclude o guvernare USL dupa 2016, PNL-PSD", a spus Hellvig.

Secretarul general al PNL si-a exprimat increderea ca USL va castiga alegerile prezidentiale de anul viitor, iar pana la alegerile din 2016 PNL si PSD se vor consolida ca "partide foarte puternice, pe dreapta si pe stanga".

USL: Front comun la prezidentiale, candidati separati la europarlamentare

"Eu am convingerea ca, daca vom castiga prezidentialele in 2014, si nu avem cum sa nu le castigam, practic 2016 ne va duce la alegerile parlamentare ca partide foarte puternice, pe dreapta si pe stanga, ca singurele partide care vor mai exista in stanga si in dreapta, si in 2016 dupa ce vom avea alegeri parlamentare vom putea constitui un Guvern USL cu ponderile parlamentare pe care le vom avea la acel moment. Va spun categoric, USL nu se va rupe", a spus Hellvig.

Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, participa, duminica, la Alba Iulia, la conferinta judeteana a PNL Alba in care va fi aleasa noua structura de conducere a filialei. La intalnire participa peste 500 de delegati ai partidului din localitatile judetului.

Eduard Hellvig: Esecul USL poate sa fie esecul intregii Romanii

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Eduard Hellvig USL rezista, #destramare USL Eduard Hellvig, #PSD PNL Eduard Hellvig , #PSD