Fisura in USL: Protocolul a fost suspendat in Drobeta Turnu Severin (Video)

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 11:47 1456 citiri
Foto: www.televiziuneaseverin.ro

PNL Drobeta Turnu Severin a decis sa suspende pe durata nelimitata prevederile protocolului USL, acuzand partenerii de la PSD si PC ca nu respecta intelegerile.

"In urma cu cateva saptamani aliatii nostri au initiat si votat o hotarare de schimbare a mea din functia de viceprimar. In semn de protest fata de aceasta incalcare grosolana a celor stipulate in protocolul semnat, toti membrii PNL s-au retras din Consiliul Local Drobeta Turnu Severin", a mai explicat vineri Daniel Cirjan, presedintele PNL Mehedinti, citat de Agerpres si preluat de B1TV.

Totodata, acesta a precizat ca a solicitat conducerii centrale a USL, dar si a PNL sa medieze acest conflict si sa se implice astfel incat protocolul sa nu mai fie incalcat.

Nu este singurul conflict aparut in interiorul USL. Joi, Partidul Conservator a anuntat ca se delimiteaza de partenerii din PNL si de acum inainte va avea pozitii proprii fata de anumite subiecte, in conditiile in care protocolul Aliantei de Centru Dreapta, semnat intre cele doua partide, nu functioneaza.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News