Eckstein Kovacs: Problemele din USL se vor ascuti inaintea alegerilor

Marti, 12 Iulie 2011, ora 11:13 1052 citiri

Consilierul prezidential pentru minoritati nationale, Peter Eckstein Kovacs, este convins ca problemele in Uniunea Social Liberala (USL) vor aparea in apropierea alegerilor.

"Totusi, o coalitie intre doua partide mari si importante, facuta cum au facut-o, printr-o singura entitate politica, reprezinta multe probleme si cu apropierea alegerilor eu cred ca acestea se vor ascuti", a declarat, la RFI, Peter Eckstein Kovacs.

Acesta mai sustine ca USL nu are in sondaje atat cat sustine, adica 66%, ci doar undeva intre 50 si 60%, procent ce va mai scadea oricum pana la alegeri.

"Institutiile mai serioase de sondaj nu-si permit sa dea cifre absolut aiurea, nu-si permit, chiar daca o fac la comanda unui partid sau altuia. Eu am citit sondaje care arata o descrestere, de la o sustinere de circa 60%, o descrestere care tinde ca sustinerea sa fie in momentul de fata in jur de 50%. Eu vad ca pe undeva balanseaza undeva intre 50% si 60%, cu un an si bine inainte de alegeri", precizeaza consilierul prezidential.

Citeste mai mult despre Peter Eckstein Kovacs: Problemele din USL se vor ascuti inaintea alegerilor pe RFI.ro

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News