Domnule Antonescu, v-a placut aseara la Voiculescu? (Opinii)

Joi, 10 Februarie 2011, ora 10:02
10392 citiri
Domnule Antonescu, v-a placut aseara la Voiculescu? (Opinii)
Foto: Arhiva

Ma intreb cine ii va pune aceasta intrebare lui Crin Antonescu in 2014, de la pupitrul candidatilor, in dezbaterea finala. Nu m-ar mira sa fie chiar colegul sau de alianta, Victor Ponta.

Numai naivii ar lua de bun conflictul dintre Ponta si Voiculescu. Nu e niciun conflict. Totul e de fatada. Ponta tocmai isi pregateste candidatura la prezidentiale pentru 2014.

Iata-l pe "noul" Ponta. Independent de moguli, rebel precum Che Guevara si, cel mai important, revoltat precum Antonescu, inainte de a intra in alianta cu PSD si PC.

Nu vi se pare ca de la o vreme Crin Antonescu s-a domesticit? Nu mai e tanarul revolutionar care musca in stanga si in dreapta ca un manz de stepa. Amintiti-va de "acel" Crin Antonescu... Mogulii falsifica sondaje! PSD sunt niste comunisti! Basescu e raul absolut!

Tinerii s-au incolonat in 2009, la primul tur de scrutin, sa il voteze. In toamna lui 2010 adusese PNL la 25%. Oare nu cumva tocmai aceasta atitudine sifidator-haiduceasca incepuse sa trezeasca simpatiile unor alegatori satui de complicitati intre politicieni, afaceristi si birocrati? Oare nu asta isi doreau romanii? Un fel de Vadim mai tanar si mai aratos care sa poarte drapelul anti-sistem?

Ei, bine, Ponta a preluat rolul din mers.

Mai intai, i-au pus hamul presedintelui liberal care acum face sluj in studiourile antenelor fata de moderatori si de patron. L-au bagat in tarcul USL de unde e mai greu sa te manifesti ca un Robin Hood.

Apoi au simulat un conflict Ponta-Voiculescu si iata-l acum pe Ponta - revoltatul care "le" zice verde-n fata: Voiculescu ne face rau, sa stea mai in spate.

Poate unii nu isi amintesc, dar acestea au fost cuvintele lui Ponta: "Strict politic, daca ma intrebati pe mine, nu cred ca domnul Vintu ar trebui eliberat, cred ca domnul Basescu ar trebui sa stea in aceeasi celula cu domnul Vintu" (septembrie 2010).

Tanarul Che preia stafeta luptei impotriva mogulilor de la predecesorul sau pe care acum il huleste, Traian Basescu.

Iar Antonescu, fostul haiduc care a aprins trecator imaginatia naivilor alegatori, se va uita cu jind catre sondajele din mai-iulie 2011 si nu va intelege de ce el, candva atat de popular si iubit, a fost devansat de partenerul sau de ghidusii.

Asta inseamna ca va trebui sa se multumeasca cu functia de prim-ministru. Dar oare mogulii vor vrea sa i-o dea?

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Crin Antonescu Dan Voiculescu, #Victor Ponta presedinte 2014 , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza jelu
jelu
rank 4
Antonescu nu mai are nevoie de relaxare ,ca sa se duca seara la Voiculescu acasa.