Editorial: De ce se dezic liberalii de PSD

Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 23:59
7377 citiri
Editorial: De ce se dezic liberalii de PSD
Foto: DCNews

Crin Antonescu nu stie ce vrea, stie doar ca vrea totul, caci ceasul sau politic a luat-o razna.

Nu cred ca-si poate defini sentimentele in afara durerii din piept. Dar pe de-o parte striga prin toti porii, chiar daca prin intermediul unor sarade, ca solidaritatea la care s-a angajat PSD ar fi o dovada ca un gentleman agreement poate fi respectat chiar si pe Dambovita, iar pe de cealalta isi pozitioneaza vectorii de imagine intr-un soi de Opozitie in cadrul Puterii, pentru ca pe sine sa se rezerve pentru ironii menite a-l situa in elita.

Spre deosebire de camaradul Victor Ponta, nu-i asa, caruia nu-i mai arde de isterie, fiind mult prea impovarat de manifestarile subite ale principiului "ai grija ce-ti doresti, caci s-ar putea sa se implineasca". Premierul e acolo, cu talpa tarii, presedintele Senatului se rasfata in vecinatatea academiilor de sub perna.

Nimic nou, caci nu obrazul este principala trasatura de caracter a politicienilor, insa aceasta atitudine duplicitara s-ar putea sa-l coste pe domnul Antonescu, s-ar putea sa se sinucida fara macar sa o realizeze.

Caci or fi pesedistii niste tractoristi cu pretentii de chiaburi, insa prosti nu sunt ei de doua ori in aceeasi viata. Si daca realizeaza intr-o zi ca isi petrec zilele incercand sa-si fereasca pasii de trotilul plasat in drum de catre partenerii de la PNL, numai ca sa poata sa se dezica la momentul oportun, c-asa-i politica, lui Crin Antonescu nu-i mai ramane de facut decat sa-si atarne uniforma de parada in dulapul unde-si tine amintirile de cand era soim al patriei.

N-o avea religia nimic cu politica, insa rabdarea ar putea sa fie un motiv de meditatie. Iar combinata cu analiza ultimelor luni ar putea sa furnizeze cheia succesului. Caci, zicerea preferata a neveste-mii, nu trezi fiara care doarme!

In loc sa-si convinga partenerii de guvernare ca inteleg ca lumea este impartita in doua categorii, in cei care fac reguli si cei care le respecta, iar corifeii USL se afla din pacate, in lumina recentelor invataminte internationale, in tabara defavorizata, liberalii presteaza lucru manual.

Este drept ca masurile pe care este nevoit sa le ia Ponta nu se potrivesc cu promisiunile electorale, insa chiar atata lipsa de inspiratie intr-ale comunicarii incat sa o impinga in fata pe dascalita-senator, atragandu-l pe premierul obosit inainte de vreme in capcane mestesugite e chiar o lipsa crancena de obraz.

Care pentru mine inseamna un singur lucru: liberalii sunt gata sa se extraga din ecuatia USL si cauta o maniera sa o faca cu pierderi minime. Ce sa spun? Vant din pupa!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta liberali atacuri, #PNL iesire guvernare, #Cristiana Anghel atacuri Ponta , #PNL