De ce nu vrea PSD desfiintarea USL - e o chestiune de bani

Luni, 04 August 2014, ora 12:46 2755 citiri

PSD a anuntat, prin vocea secretarului sau general, Andrei Dolineaschi, ca nu va da curs intalnirii propuse de PNL pentru semnarea unui acord de incetare a protocolului USL si de desfiintare a uniunii din care au facut parte cele doua partide.

"Referitor la notificarea transmisa de catre PNL, PSD informeaza ca nu da curs intalnirii propuse pentru data de 4 august 2014, in vederea semnarii unui acord de incetare a protocolului USL si de desfiintare a USL", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Social-democratii explica, prin intermediul secretarului general al PSD, Andrei Dolineaschi, si de ce nu vor participa la intalnirea propusa de liberali: "Bilantul contabil aferent pentru anul 2013 al USL contine datorii neachitate catre diversi furnizori, atat la nivel judetean, cat si la nivel central".

PNL, dat in judecata de PSD, pentru ca nu respecta protocolul USL la Cluj

Sova: Antonescu a rupt USL si a sfarsit tradat de Iohannis

Conform secretarului general, bilantul este publicat in urma inregistrarii la termen conform legislatiei in vigoare, pe site-ul ANAF, si este supus controlului de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

"Prin urmare, semnarea unui acord de incetare a protocolului USL si de desfiintare a USL nu poate fi operata pana cand aceasta alianta politica nu isi achita integral datoriile inregistrate catre furnizori", a mai spus Andrei Dolineaschi.

PNL a pierdut originalul protocolului USL. L-a recuperat de la tribunal pentru a denunta alianta - surse (Video)

Pe 11 iulie, surse din cadrul PNL anuntau ca s-a pierdut originalul documentului protocolului de infiintare a USL si ca s-a solicitat Tribunalului Bucuresti o copie legalizata pentru a se putea astfel denunta USL.

F.N.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza sevastian
sevastian
rank 1
De ce nu vrea PSD desfiintarea USL?