Daniel Constantin: Tensiunile se pot rezolva printr-o discutie intre Ponta si Antonescu

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 15:39 1374 citiri
Foto: www.obiectiv.info

Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator si copresedinte al USL, a declarat ca nu e nevoie de o sedinta de urgenta la nivelul Uniunii, ci de o discutie intre Victor Ponta si Crin Antonescu pentru ca situatia sa se detensioneze.

"E un moment mai delicat pentru USL, dar cred ca vom trece peste el. Nu cred ca e nevoie de o intalnire de urgenta, dar cred ca se impune o sedinta in zilele urmatoare. Toate aceste lucruri se pot rezolva printr-o discutie intre presedintele Victor Ponta si presedintele Antonescu", a declarat Daniel Constantin pentru A3.

El a mentionat ca au existat discutii in cadrul Partidului Conservator marti dimineata in legatura cu pozitia fata de proiectul Rosia Montana. "Am stabilit ca fiecare deputat si senator va vota in fuctie de ce cunoaste despre acest proiect", a spus Daniel Constantin.

Tensiunile in USL au escaladat din momentul in care presedintele PNL, Crin Antonescu, a inceput sa se delimiteze de proiectul Rosia Montana, promovat de premierul Victor Ponta, despre care a spus ca paseaza responsabilitatea pentru decizie Parlamentului si PNL-ului.

Crin Antonescu: Ruperea USL, tot mai credibila. In acest caz, Victor Ponta trebuie sa demisioneze

Victor Ponta a declarat luni seara ca pune sub semnul intrebarii candidatul sustinut de PSD la prezidentiale. Crin Antonescu a replicat ca, daca peste un an se va trezi in ipostaza de papusa, nici nu va mai candida pentru scaunul de la Cotroceni. In plus, a averizat ca daca USL se rupe, premierul Ponta va trebui sa demisioneze.

A.V.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News