Daniel Constantin (PC): Fenechiu vorbeste prostii, decredibilizeaza protocolul USL

Sambata, 23 Iulie 2011, ora 17:07
2824 citiri
Daniel Constantin (PC): Fenechiu vorbeste prostii, decredibilizeaza protocolul USL

Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator, i-a raspuns dur deputatului liberal Relu Fenechiu, care nu este de acord ca primii clasati in sondaje sa fie candidatii USL la alegerile locale, spunand ca acesta "vorbeste prostii" si decredibilizeaza protocolul Uniunii Social-Liberale (USL).

"Fenechiu vorbeste numai prostii. Ar fi bine sa taca daca mai doreste binele USL. Sondajele efectuate la Iasi arata ca oamenii nu mai doresc stilul invechit de a face politica pe care l-a practicat in ultimul timp. Propaganda, pe care i-a facut-o in ultimele doua luni lui Nichita (n. red Gheorghe Nichita, PSD), i-a decredibilizat pe amandoi in ochii electoratului! Ciuhodaru este pe primul loc in toate sondajele atat la primarie, cat si consiliul judetean! Nu numai ca este pe primul loc, ci spulbera orice contracandidat! ", a declarat Daniel Constantin, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Presedintele PC sustine ca iesenii il doresc pe Tudor Ciuhodaru (PC) la primarie, iar protocolul USL ar fi in concordanta cu dorinta PC de a-l avea pe acesta candidat. Daniel Constantin adauga ca unii lideri judeteni "ar trebui sa se opreasca din declaratii care vizeaza interesul personal, in detrimentul obiectivului USL".

"Desi este mai nou in politica decat domnul Fenechiu, Tudor Ciuhodaru a inteles avantajele si dezavantajele de a fi membru al unui partid politic. Ca atare, nu se pune problema unei candidaturi independente, asa cum sugera Relu Fenechiu. Mai mult decat atat, modul modern si curat de a-si face campanie in aceasta perioada, in contradictie cu ce au practicat ceilalti contra-candidati, l-a legitimat pe Tudor Ciuhodaru in ochii iesenilor ca fiind un politician corect si responsabil", sustine presedintele conservatorilor.

Deputatul PNL Relu Fenechiu a declarat, vineri, ca nu este obligatoriu ca persoanele iesite primele in sondajele USL pentru primarii si consilii judetene sa obtina nominalizarea aliantei pentru aceste functii la alegerile locale, deoarece trebuie respectat protocolul incheiat la nivel national.

In sondajele USL realizate la Iasi, sapte persoane au fost nominalizate pentru primarie si CJ, iar sondajele i-au comparat pe Gheorghe Nichita (PSD), deputatul Tudor Ciuhodaru (PC) si Mugur Cozmanciuc (PNL). La CJ intra in cursa senatorul Florin Constantinescu, seful finantelor locale Victorel Lupu (ambii PSD), Tudor Ciuhodaru (PC) si deputatii Relu Fenechiu si Cristi Adomnitei (ambii PNL).

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Relu Fenechiu, #Fenechiu decredibilizeaza USL, #Fenechiu Iasi , #PNL