Daniel Constantin: Anumiti parteneri din USL stau la panda pentru a capitaliza politic

Vineri, 04 Octombrie 2013, ora 16:24 1722 citiri
Foto: Arhiva

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a calificat drept inacceptabil comportamentul partenerilor din USL, drept reactie la atacul lui Crin Antonescu asupra lui Victor Ponta, de vineri.

"Trebuie sa recunosc ca am ajuns intr-o situatie incredibila, ca anumiti parteneri din USL, alianta fondata pe incredere, sa ajunga sa stea la panda, sa atace pentru a capitaliza politic pe seama declaratiilor celuilalt.

Acest comportament, indicat de unele declaratii si din cursul zilei de astazi, este inacceptabil si nu face decat sa distruga increderea in USL si in capacitatea acestei coalitii de a oferi raspunsuri la problemele reale ale cetatenilor. Cred ca este nevoie, de urgenta, de o reuniune a USL", a spus Constantin, intr-o declaratie remisa site-ului pesurse.ro.

Reactia lui Contantin vine dupa ce Antonescu a spus vineri ca declaratiile pe care le-a facut Ponta dupa demiterea lui Lucian Papici din functia de procuror-sef au fost inacceptabile iar pactul de coabitare ar trebui desfiintat pentru ca deja premierul a pus Romania intr-o situatie jenanta semnandu-l.

Antonescu, atac dur la Ponta si la Basescu: E inacceptabil ce au facut in cazul procurorului Papici

"Seful Executivului, Victor Ponta, a vorbit in numele procurorului general, a explicat cum era basist. Este inacceptabil. Premierul nu poate si nu are nevoie sa dea explicatii sau mesaje in numele procurorului general. Seful statului intervine si acuza interventia premierului, dar tine sa ne informeze ca a pus mana pe telefon si l-a sunat pe procurorul general si i-a spus nu e bine domnu' procuror general, la fel de inacceptabil", a spus Antonescu, vineri.

Aflat la Marasesti, pentru inaugurarea mausoleului de acolo, Victor Ponta a refuzat sa-i raspunda colegului sau de coalitie, afirmand ca "niciodata nu m-ati auzit criticand sau raspunzand criticilor colegului meu de alianta".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News