Cum se va desfasura mitingul USL din 17 octombrie: Fara tigari si seminte

Joi, 11 Octombrie 2012, ora 19:50 3253 citiri
Foto: nasul.tv

Fiecare organizatie judeteana a USL va primi indicatii despre modul in care se va organiza mitingul Uniunii Social Liberale din 17 octombrie, de pe Arena Nationala, in ceea ce priveste numarul de persoane, dar si conditiile de desfasurare.

In primul rand, fiecare organizatie judeteana va trimite un numar variat de reprezentanti la Bucuresti, in functie de distanta fata de Capitala, au precizat surse din USL pentru Mediafax. Evenimentul va marca lansarea candidatilor USL pentru alegerile parlamentare.

Fiecare grupare politica din USL - PSD, PNL, PC si UNPR - va aduce participantii la miting cu autocarele.

Liderii USL doresc ca, pe 17 octombrie, sa aiba loc "cel mai mare eveniment organizat de la Revolutie incoace", la care sa fie prezenti 74.000 de oameni. Acestia vor fi repartizati astfel: 54.000 de persoane vor sta in tribunele Arenei Nationale, in timp ce alti 20.000 de oameni vor sta pe gazon, care va fi protejat special, asa cum se intampla la concerte.

Cei 452 de candidati ai USL vor fi prezentati intr-un cadru solemn pe o scena amplasata in zona in care sunt organizate si cele pentru concerte, iar Arena Nationala va fi inchiriata de la Primaria Generala doar pentru data de 17 octombrie, deoarece in seara zilei de 16 octombrie va avea loc meciul Romania-Olanda.

Nu in ultimul rand, USL trebuie sa respecte regulile stadionului, adica nu se va fuma si nu se vor manca seminte in stadion, iar daunele se vor plati. In plus, la mitingul USL vor fi prezenti aceiasi stewarzi care asigura paza in timpul meciurilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com