Cum continua USL munca lui Nastase (Opinii)

Marti, 11 Septembrie 2012, ora 12:10
5953 citiri
Cum continua USL munca lui Nastase (Opinii)
Foto: Ghimpele

Cand il ai la puscarie pe urmasul lui Iuliu Maniu, si a scapat cu viata, si e dornic sa-si insamanteze invataturile in crestete vrednice, cum sa nu-ti treaca prin sediul intelepciunii ca omul care ti-a fost baci din scrutin in scrutin este, inca, cel mai valoros produs al scolii politice iesite de sub mantaua lui Ion Iliescu, deci trebuie utilizat la maxima capacitate?

Caci ceea ce s-a nascut odata cu unitatea de monolit din jurul lui Gabriel Bivolaru, experimentat timid, dar crescand tot mai viguros, pana la coacere deplina, a ajuns la perfectiune. Si daca pana si Sorin Blejnar se considera o victima a procurorilor basisti, cum sa nu o faca taman cei mai credibili purtatori de stindard ai democratiei?

Zis si facut! Iar recolta e manoasa. Peste un milion de voturi incarcate in listele electorale pe baza de semnaturi false, puse in opera de cineva necunoscut - s-au scris singure, deoarece stim deja din clasa a saptea ca natura participa la drama autorului - sunt ridiculizate de Crin Antonescu si Victor Ponta cu aplomb.

Intr-un efort disperat de bagatelizare a anchetei, cu concursul feroce al unor jurnalisti care se fac ca nu vad monstruozitatea, liderii USL, cu mic, cu mare, se autodenunta la DNA ca sunt aparatorii patriei. Ca au gresit deoarece au votat.

Probabil ca au indicii ca romanii sunt cretini si atunci de ce sa nu se imbrace in straie de Juliete? Nu li se vad blanita de pe picioare, marul lui Adam si pieptul plat, caci cu un popor credul pana la inconstienta pot pretinde inclusiv ca-si deschid ziua cu rugaciuni si si-o incheie in pelerinaj la manastiri.

La un moment dat, ancheta se va finaliza si va arata intregii Europe ca din dorinta de a-si infinge steagul in Cotroceni, liderii USL au strivit legi, proceduri si oameni, iar bunul-simt, categoria anuntata ca alternativa la mitocania lui Traian Basescu, n-a fost decat o minciuna cu paiete.

Dar cine e prost de bubuie? Eu! Impreuna cu toti cei care, obositi de circul etern, au crezut ca aplombul lui Crin Antonescu este cea mai sincera, mai pura dorinta de a pune osul pentru ridicarea patriei la un nivel care sa n-o mai expuna in fruntea plutonului de repetenti ai istoriei.

Am primit ceea ce am meritat, ni s-a dat ceea ce am cerut. Am visat politicieni care nu cunosc ipocrizia si am fost convinsi ca astia care-l injura pe Traian Basescu, dincolo de vointa de a-i lua locul, poseda si obraz. Dar ne-am trezit cu desavarsirea a ceva ce, romani fiind, am ajuns sa consideram normal: minciuni si showtime.

Peisajul arata descurajant: PDL-ul bubuie de incompetenti si clienti, Alianta Romania Dreapta este deja teatrul de operatii al ambitiilor unor politruci flamanzi, USL este o porcarie doctrinara fara viziune, ingalata si prefacuta, iar Dan Diaconescu si-a inchis dinamita in dulap observand ca scena explodeaza si singura. Ce avem de facut?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Traian Basescu USL, #Adrian Nastase USL, #alegeri USL PDL, #referendum demitere Traian Basescu , #Traian Basescu