Crin Antonescu, de vina pentru criza din USL - sondaj CSCI

Luni, 24 Februarie 2014, ora 18:05 2829 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Un sondaj recent al Centrului de Studii si Cercetari Infopolitic (CSCI) scoate la iveala faptul ca liderul liberilor, Crin Antonescu, este considerat vinovat pentru criza din USL si pentru o eventuala rupere a aliantei.

Acelasi sondaj de opinie arata ca intervievatii considera ca premierul Victor Ponta este cel care sustine in continuare obiectivele aliantei USL, relateaza Romania TV.

Astfel, intrebati "Cine este vinovat pentru criza din USL?", 35% dintre romanii intervievati au atribuit aceasta vina lui Crin Antonescu, 14% au spus ca Victor Ponta si doar 4% dintre ei au dat vina pe Daniel Constantin pentru asta.

Cine este de vina pentru criza din USL? - Sondaj Ziare.com

Intrebati pe cine ar considera vinovati pentru o eventuala rupere a USL, 42% dintre respondenti l-au indicat pe Crin Antonescu, 18% pe Victor Ponta, in vreme ce 29% cred ca amandoi sunt de vina.

Totodata, 41% dintre cei chestionati considera ca Victor Ponta si PSD sunt principalii sustinatori ai obiectivelor USL, in ce ce doar 14% considera ca Crin Antonescu si PNL sustin obiectivele coalitiei, iar 3% acorda acest merit lui Daniel Constantin si Partidului Conservator.

Sondajul a fost realizat de CSCI intre 16 si 18 februarie, avand o marja de eroare de plus minus 3,3% si un esantion de 950 de persoane.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News