Constantin: USL sa ramana unita pana cand efectele guvernarii vor fi resimtite

Joi, 25 Aprilie 2013, ora 15:21 1748 citiri

Presedintele Partidului Conservator Daniel Constantin este de parere de USL va rezista pana la alegerile prezidentiale si considera ca alianta trebuie sa ramana unita pana cand efectele economice ale guvernarii vor fi vizibile si resimtite de catre cetateni.

"Sansele ca USL sa se mentina pana la alegerile prezidentiale sunt foarte mari. Cred ca USL si-a dovedit maturitatea politica. De fiecare data, chiar daca au fost tensiuni mici sau mari, maturitatea politica a primat si cu totii am constientizat ca nu trebuie sa ne gandim la interesul PSD, PNL sau PC, ci trebuie sa ne gandim la marea responsabilitate pe care ne-au dat-o oamenii", a declarat Constantin, citat de Mediafax.

Aflat la Cluj, ministrul Agriculturii a mai mentionat ca "nu ne permitem sa dezamagim alegatorii care ne-au votat si sa vorbim, deja, de ruperea USL".

"Suntem abia la inceputul misiunii noastre politice, angajamentul cel mai important este fata de cetateni si trebuie sa il respectam", a completat Constantin.

Acesta a punctat ca USL trebuie sa guverneze bine si sa primeze imbunatatirea starii economice a Romaniei.

"Asta asteapta cetatenii, nu daca se rupe sau nu USL, care este un lucru secundar. Trebuie sa primeze activitatea guvernamentala. USL trebuie sa ramana unita pana cand efectele economice vor fi vizibile si vor fi resimtite de catre cetateni", a incheiat Daniel Constantin.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News