Constantin: Am 7 liberali pe langa mine la minister si nu vrem sa schimbam nimic

Luni, 17 Februarie 2014, ora 16:05 1328 citiri
Foto: ziarulargesul.ro

Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator, spune ca guvernul e functional si lucreaza, iar liberalii pe care ii are in structurile Ministerului Agriculturii nu vor schimbari.

"Eu am 7 liberali pe langa mine la Ministerul Agriculturii si nu vrem sa schimbam nimic", a spus Daniel Constantin, care a sustinut si ca guvernul nu este blocat, iar toti ministrii isi continua activitatea.

Daniel Constantin a cerut PNL sa se hotarasca pentru doua variante de deblocare a neintelegerilor din USL. El a declarat ca ori PNL accepta restructurarea Guvernului, dar accepta ca PC sa aiba un post de vicepremier, ori nu accepta si atunci se merge cu aceeasi garnitura de ministri.

In acest moment, patru ministri liberali - Eugen Nicolaescu, Daniel Chitoiu, Radu Stroe si Andrei Gerea - urmeaza sa fie schimbati din Guvern prin decizia PNL, insa tergiversarea in privinta acceptarii numirii ca ministru de Interne si vicepremier a lui Klaus Iohannis a dus la situatia in care, in afara de Radu Stroe, ceilalti trei continua sa faca parte din actuala formula guvernamentala.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News