Ciorbea: Poate USL nu mai are nevoie de noi dupa noile transferuri

Marti, 03 Aprilie 2012, ora 18:50 1890 citiri
FOto: barlogulpntcd.wordpress.com

Liderul taranist Victor Ciorbea a declarat, marti, ca este posibila renuntarea din partea USL a semnarii acordului politic, situatia in care taranistii vor organiza un Congres in care sa decida cum vor candida la locale.

"Deocamdata nu a fost semnat protocolul, au avut loc diferite evenimente in cealalta parte, transferuri care s-au produs de la Putere catre Opozitie. Poate ca in urma acestor transferuri nu mai este necesara incheierea acordului cu noi, nu stiu, trebuie intrebat la dansii. Vom vedea daca se va finaliza in urmatoarele zile, noi speram sa ajungem la un acord, va dati seama", a declarat Victor Ciorbea.

El a precizat ca in eventualitatea in care nu se va mai semna acordul politic cu USL, va organiza un Congres care sa decida cum vor candida taranistii la locale, trei variante fiind posibile.

"Daca nu vom ajunge la un acord cu USL urmeaza sa decidem intr-un Congres al partidului cum vom candida la alegerile locale si parlamentare. Multi (dintre membrii nostri, n.red.) ar candida separat, altii agreaza candidaturi independente, iar o a treia varianta ar fi ca unii s-ar putea sa ajunga la intelegeri pe plan local cu organizatiile USL. Dar primele doua variante sunt cele mai plauzibile", a precizat Ciorbea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News