Audierea USL din PE: Vezi filmuletul "interzis" cu Rovana Plumb (Video)

Joi, 02 Februarie 2012, ora 19:02
9262 citiri
Audierea USL din PE: Vezi filmuletul "interzis" cu Rovana Plumb (Video)

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a postat pe blog un filmulet pe care partidul sau a incercat sa-l prezinte la audierea solicitata de USL in Parlamentul European si care nu ar mai fi fost difuzat din cauza refuzului moderatorilor liberali si socialisti europeni.

"Victor Ponta si Crin Antonescu au tinut sa relanseze international o vorba veche: prostul nu e prost destul daca nu e si fudul. Cuplul imaturilor vorbareti nu mai rabda spectacolul televizat seara de seara acasa. Cei doi si-au dorit Eurovision-ul lor. Prin urmare, Ponta, Antonescu si ceva pe nume Constantin au sosit la Bruxelles. Misiunea: demascarea dictaturii din Romania.

Si tocmai pentru a demonstra abolirea dialogului liber in Romania cei doi au organizat, in cladirea Parlamentului European, o dezbatere la care au suprimat voiniceste dialogul. Dupa trei ore regizate de la cap la coada, rezultatul arata in felul urmator: ne-au batut mar, cu 17-4 la luari de cuvant si cu 1-0 la filme", a scris pe blog Traian Ungureanu.

Eurodeputatul spune ca reprezentantii PDL au fost marginalizati la dezbatere si ca, desi cei de la USL au putut sa prezinte un filmulet, democrat-liberalilor le-a fost refuzat acest lucru.

Sulfina Barbu: Audierea din PE - parca Voiculescu si-a deschis Antena 3 acolo - Interviu Ziare.com

"Asta inseamna ca europarlamentarii PDL au fost ignorati sau trecuti cu vederea din rasputeri. Am ridicat mina in zadar. Prezidiul a vazut doar mainile socialistilor. Asa sunt ei: au mainile mai lungi. Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a avut voie sa vorbeasca, dar asta numai dupa interventia vehementa a lui Theodor Stolojan.

Ponta si Antonescu au prezentat si un film despre protestele din Romania. Am cerut dreptul de a difuza, la randul nostru, o inregistrare, dar am fost amanati si apoi uitati. Pacat. Filmul le-ar fi placut la nebunie.

E in culori, are un scenariu simplu, un singur actor, tine doar 3 minute si se termina cu happy-end pentru PSD (dar cu o tragedie pentru romani). Pe scurt, e filmul in care europarlamentarul PSD Rovana Plumb explica tare si clar cum va face ea o sesizare care poate atrage blocarea fondurilor europene pentru Romania.

Adevarat, Victor Ponta a anuntat de la bun inceput ca nu a venit la Bruxelles pentru a cere oprirea fondurilor europene catre Romania. Nici nu era nevoie. A facut-o, in felul ei tandru, Rovana Plumb", mai scrie fostul gazetar.

Vezi mai jos filmuletul in care europarlamentarul PSD Rovana Plumb vorbeste despre posibilele sanctiuni pentru Romania:

L.L.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#filmulet PDL USL PE, #audiere democratie USL PE , #PDL