Antonescu, despre problemele de la Bacau: Organizatiile sa respecte protocolul!

Miercuri, 09 Martie 2011, ora 16:25 2909 citiri
Foto: Antena3

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat dupa sedinta Consiliului National al partidului, ca nu exista o problema a Uniunii Social-Liberale in judetul Bacau, unde liderul PNL Romeo Stavarache refuza sa colaboreze cu cel de la PSD, Viorel Hrebenciuc.

"Noi am dat un termen limita pentru semnarea protocolului pentru toata tara, un termen pe care l-am luat cu aproximatie si in care lucrurile au intrat in normal. La Bacau nu s-a semnat inca pentru ca mai sunt niste detalii asupra carora cei de la Bacau nu s-au pus de acord, se vor pune. Liderii PNL si PSD Bacau au discutat si vor mai discuta. Precizez ca organizatiile judetetene nu ratifica, nu aproba sau dezaproba protocolul la nivel national, sunt obligate sa-l respecte", a declarat liderul PNL.

El a respins intrebarile jurnalistilor despre incalcarea acestui protocol. "Nu exista niciun vicepresedinte al PNL, nu exista niciun membru care sa incalce acest protocol. In momentul in care protocolul va fi incalcat, ma cautati si va raspund atunci(...) Lucrurile vor intra in normal, de fapt sunt intrate in normal", a adaugat acesta.

Antonescu a spus ca la Consiliul National a dat asigurari ca toti parlamentarii PNL "vor fi prezenti la motiunea de cenzura si vor vota motiunea de cenzura".

Liderul PNL a fost foarte binedispus si chiar a glumit cu ziaristii la inceputul declaratiilor de presa. "Sunteti putini si prost organizati. Vreau sa vad 5 milioane".

Liderul PNL Romeo Stavarache a sugerat, miercuri, ca nu va semna protocolul USL la nivel local cu PSD Bacau. "Eu am spus foarte clar, domnul Hrebenciuc- presedintele organizatiei PSD Bacau - este omul care, din punctul meu de vedere, a facut foarte mult rau acestei tari. Reiterez acest lucru si cred ca principiile care m-au facut sa intru in politica, sa candidez la Bacau sunt aceleasi", a declarat Stavarache pentru Realitatea TV.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News