Antonescu: Cine nu semneaza protocoalele cu PSD, afara din partid

Marti, 15 Martie 2011, ora 09:03 2488 citiri
Foto: antena 3

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat luni ca liberalii care nu vor semna protocoalele cu PSD vor fi dati afara din partid, facand referire la Romeo Stavarache, primar al Bacaului si vicepresedinte la nivel national, care nu a vrut sa bata palma cu "oamenii lui Viorel Hrebenciuc", pe care ii numeste "mafioti".

"La rigoare, desi asta nu se va intampla, acea filiala, acea persoana - e valabil si pentru noi si pentru PSD - inseamna ca ies in afara partidului, care a luat o decizie si care o respecta", a declarat Antonescu, citat de Evenimentul Zilei.

Antonescu a mentionat ca inaintea semnarii acordului cu PSD a avut loc o consultare neoficiala in cadrul PNL si nimeni nu a avut nimic impotriva.

Crin Antonescu: USL vine cu propriile modificari ale Constitutiei (Video)

"Ca vor exista tot felul de dificultati de parcurs, asta e de inteles si le vom rezolva impreuna la nivel local si la nivel central. Dar ca sa accept o discutie ca si cum as fi in situatia ca organizatia cutare sa ratifice o decizie a partidului la nivel national asta nu e de acceptat si ca atare nu avem aici o problema de orgoliu, avem de fapt o problema de ratiune si putem sa facem politica mai mult sau mai putin orgoliosi, dar lipsiti de ratiune nu", a mai sustinut Crin Antonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News