Care sunt produsele de care ai nevoie pentru o manichiură semipermanentă?

Advertorial
Miercuri, 31 August 2022, ora 18:55
8888 citiri
Care sunt produsele de care ai nevoie pentru o manichiură semipermanentă?
FOTO: hotnails.ro

În momentul în care vrei să îți faci cea mai faină manichiură semipermanentă, ai nevoie de mai multe produse care să te ajute să o obții. Acesta este și motivul pentru care este ideal să le cumperi la pachet mai ales atunci când nu știi exact de ce ai nevoie și ești la început.

Cele mai multe magazine online care comercializează produse pentru manichiură, au și varianta de kit ojă semipermanentă, în care vei avea toate produsele de care ai nevoie. Prin urmare. Poți alege un astfel de kit dacă vrei să te asiguri că obții toate produsele necesare unei manichiuri corecte.

Ce conține un kit pentru ojă semipermanentă?

Un kit pentru ojă semipermanentă are mai multe produse de care vei avea nevoie, iar noi ți le prezentăm pe cele mai importante dintre ele:

Lampa UV profesională

Poate fi vorba despre o lampă LED sau una UV, în funcție de tipul de ojă pe care îl cumperi. Cu ajutorul lămpii vei reuși să usuci oja semipermanentă astfel încât aceasta să reziste pe suprafața unghiei. Ține degetele în lampă așa cum indică producătorul de ojă, până când aceasta este complet uscată.

Primer profesional

Primerul poate să fie cu acid sau fără, iar rolul său este acela de a usca unghia și de a elimina impuritățile de pe ea, astfel încât să permită aderarea ojei. Recomandarea noastră este să ții cont de tipul de unghii pe care le ai și de cât de mult transpiri în momentul în care alegi primerul. Pentru unghii sensibile și pentru un nivel de transpirație normal, primerul fără acid este suficient de bun.

Base Coat

Base coatul este primul strat pe care îl vei da pe unghie. Este acel strat care formează baza pe care va fi aplicată oja semipermanentă și este ideal să fie flexibil, mai ales în cazul manichiurii cu ojă, care diferă din acest punct de vedere de cea cu gel.

Oja semipermanentă

Alege kiturile care îți oferă ojă semipermanentă foarte pigmentată, mai ales dacă ești începătoare, pentru că o vei aplica mai ușor fără urme. Poți alege culorile de ojă pe care să le utilizezi.

Top coat

Top coatul este ultimul strat pe care îl vei aplica. Acest produs este de fapt cel care sigilează manichiura semipermanentă astfel încât să nu se exfolieze.

Buffer

Bufferul are rolul de a te ajuta să finisezi unghia după ce ai pilit-o în prealabil. Are mai multe fețe moi, care doar vor definitiva procesul de curățare și finisare a unghiei.

Pile de mai multe forme

Înainte de a aplica oja semipermanentă, va trebui ca unghia să fie finisată corespunzător. Ce înseamnă asta? Că o vei pili pentru a elimina abraziunile și o vei mătui, astfel încât oja să adere mai bine la unghie și să reziste mai mult timp pe ea.

Toate aceste produse sunt extrem de importante pentru o manichiură ca la carte și de aceea se recomandă ca începătorii să cumpere kituri care să cuprindă toate produsele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#unghii, #oja semipermanenta, #oja , #stiri life style