Unghii cu gel și cele mai avantajoase manichiuri

Advertorial
Luni, 16 Ianuarie 2023, ora 15:48
3885 citiri
Unghii cu gel și cele mai avantajoase manichiuri
FOTO: unsplash.com

Când ești în salonul de manichiură există multe look-uri din care să alegi. Cele mai populare sunt unghiile cu gel cu aspect de manichiură franțuzească, adică gelul transparent cu vârfuri albe. De asemenea, este cel mai puțin vizibil atunci când unghiile cresc. Atunci când alegi o culoare, sfatul este să nu alegi o nuanță închisă dacă ești începătoare în realizarea de unghii cu gel. Poți realiza acasă o manichiură cu unghii cu gel mai ușoară, fără ca gelul să se desprindă. În cazul gelului închis la culoare, acesta strălucește adesea.

Pot să mă descurc cu unghiile cu gel?

Unghiile cu gel arată grozav. Dacă faci des treburile casnice sau lucrezi la calculator, sfatul este să îți faci o manichiură mai scurtă cu unghii cu gel. Rosul unghiilor este, de asemenea, un lucru de domeniul trecutului când vine vorba de unghii cu gel.

Cum scot unghiile cu gel?

Cel mai bun lucru de făcut este să mergi la salonul de manichiură. Unele fete încearcă să scoată singure gelul de pe unghii. Sfatul este să nu faci acest lucru singură dacă nu ai instrumentele necesare acasă, deoarece acest lucru va cauza daune unghiilor. La salonul de manichiură, designerii de unghii știu exact cum să-ți îndepărteze unghiile cu gel fără durere. Nu te alarma dacă observi cât de subțire este patul unghiilor, deoarece acest lucru este „din păcate” normal. După îndepărtarea unghiilor cu gel, unghiile naturale au nevoie de îngrijire și poți ajuta cu uleiul de unghii în special, pentru a stimula creșterea sănătoasă a unghiilor naturale.

Băieților le plac unghiile cu gel?

Dacă chiar vrei să ai unghii cu gel, atunci poți încerca. Dar nu o face doar pentru că un tip sau prietenul tău te împinge să faci acest lucru. Majoritatea băieților urăsc unghiile cu gel lungi și preferă unghiile naturale. Acest lucru nu ar trebui să te oprească, dacă tu vrei să ai unghii cu gel. Ascultă-ţi inima, deoarece o faci pentru tine și ar trebui să-ți facă plăcere.

Se pot picta unghiile cu gel?

De preferință, ar trebui să optezi pentru unghiile cu gel în culori deschise. Avantajul acestui lucru este că îți poți picta apoi unghiile cu gel cu o altă nuanță. Dacă vrei să îndepărtezi designul de pe unghiile cu gel, cu siguranță ar trebui să folosești produse de îndepărtare a ornamentului fără acetonă, deoarece agentul de îndepărtare a lacului de unghii care conține acetonă poate deteriora gelul și îl poate înmuia.

Unghiile cu gel are timpi diferiți de durabilitate și acest lucru este individual. De regulă, unghiile sunt reumplute la fiecare patru săptămâni. Dar asta depinde de mai mulți factori. De exemplu, cât de bine este aplicat gelul pe unghii. Din păcate, la unele femei, unghiile cresc după doar două săptămâni, și în acest caz, ai nevoie de un gel unghii pentru a reumple golurile.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#unghii cu gel, #unghii, #manichiura , #stiri life style